KEK
Fillimi / Institucionet / Nisin punimet për ndërtimin e pendës se ujitjes ne fshatin Vranoc i Vogel

Nisin punimet për ndërtimin e pendës se ujitjes ne fshatin Vranoc i Vogel

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, bashkë me nënkryetarin Sami Cacaj, ekzekutivin komunal dhe banorë të fshatit Vranoc i vogël, kanë nisur punimet për ndërtimin e pendës për ujitje në fshatin Vranoc i vogël. Për banorët e këtij lokaliteti ndërtimi i kësaj pende zgjidh një her e përgjithmonë problemin e ujitjes së tokave bujqësore sepse banorët e këtij lokaliteti kryesisht merren me bujqësi. Kryetari Ramosaj, tha se një premtim i dhënë për këta banorë tashmë do të shndërrohet në realitet, fillimin e këtyre punimeve konsideroi si një nisme e mbarë që banorëve të këtij lokaliteti te ua mundësojmë ujitjen e tokave duke e rritur edhe zhvillimin e bujqësisë në këtë lokalitet.

Vlera e këtij projekti kapë shifrën 131.118,73€ ndërsa punimet do të kryhen nga VB.TOFAJ-JUNIK sipas dinamikes së paraparë

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi, ka udhëtuar për në Kroaci për ti vizituar bashkatdhetarët që pësuan nga aksidenti

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, ka udhëtuar për në Kroaci, i cili me ...