Një pjesë e  rrugës “Ilaz Kodra” në Skenderaj do të jetë e mbyllur sot nga ora 10:00 deri në orën 15:00

Komuna e Skenderajt i njofton të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion se, për shkak të punimeve në shtrimin e asfaltit, një pjesë e  rrugës “Ilaz Kodra”, përkatësisht nga ura deri te xhamia e qytetit, do të jetë e mbyllur sot në intervalin kohor nga ora 10:00 deri në orën 15:00 të pasdites. Lutën të gjithë pjesëmarrësit e trafikut të shfrytëzojnë rrugë tjera alternative, deri sa punimet të përfundojnë.

Faleminderit për mirëkuptim!

May be an image of 3 people, outdoors and text that says 'KOMUNA SKENDERAJ UTIETKONTRATUES KOMUNA SKENDERAJ & MINISTRIA E MJEDISIT, PLANIFIKIMIT HAPSINORE DHE INFRASTRUKTURES PROJEKTI: Rehabilitimi dhe funksionalizimi projektit Ta shijoni qytetin në këmbë në rrugën llaz Kodra NUMRII PROKURIMIT: 643-22-1739-5-2-1 OPERATORI EKONOMIK: NDERTIMI ING SH.P.K & RAHOVICA COMERCE SH.P.K'

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Smajl Latifi prezentoi Qarkoren e parë buxhetore

Në ambientet e Qendrës Klinike së Mjekësisë Familjare “Fahredin Hoti” në Rahovec me fillim nga …