Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Njoftim nga Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në Rahovec

Njoftim nga Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në Rahovec

Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në komunën e Rahovecit, njofton të gjithë fermerët se si shkak i reshjeve të fundit të borës, janë vështirësuar edhe punët të cilat janë duke u zhvilluar në shumë ambiente të mbrojtura. Inkurajojmë fermerët që të kenë parasysh që ti pastrojnë serrat nga bora për të sanuar dëmtimin e mundshëm nga këto rreshje. Po ashtu duhen të kenë parasysh që të marrin edhe masa mbrojtëse për ti mbrojtur prodhimet në të cilat gjenden në këto ambiente. Sistemi i përdorimit të Agrofolis (e cila ngrit temperaturën nga 3-5 gradë) do mundësonte mbrojtjen e prodhimeve nga ngricat e mundshme, të cilat mund ti dëmtonte tej mase.

Kontrolloni gjithashtu

Drejtoria për Arsim në Komunën e Deçan, organizoi diskutim publik lidhur më ,,Planin Zhvillimor Komunal 2020-2027 ’’

Në sallën e asamblesë Komunale në Deçan, është mbajt diskutim publik për ,,Planin Zhvillimor Komunal ...