MIT KS
Fillimi / Lajmet / Thaçi: Demarkacioni me Serbinë do të ndodh sikurse me Malin e Zi, nuk do të këtë shkëbmim territoresh e as autonomi
Kryetari Thaçi: Të gjithë e kemi për obligim moral dhe ligjor ta respektojmë me përpikëri Kushtetutën e Kosovës

Thaçi: Demarkacioni me Serbinë do të ndodh sikurse me Malin e Zi, nuk do të këtë shkëbmim territoresh e as autonomi

Kryetari i Kosovës,  Hashim Thaçi, ka thënë se nuk do të ketë shkëmbim territoresh me Serbinë dhe as që mund të flitet  për diçka të tillë. Sipas Thaçit demarkim të kufirit do të ketë, por jo diçka tjetër. ‘’Kurrë nuk do të ketë shkëmbim territoresh, as autonomi. Të gjitha këto nuk qëndrojnë. Kosova do të ketë integritetin e vet territorial sikurse e ka edhe  sot. Nuk do të ketë ndarje  e as Republikë serbe në veri, me mua në tavolinë, ka saktësuar kryetari Thaçi, për të shtuar se nuk  ka adresë më garantuese për të gjitha këto gjatë bisedimeve me Serbinë, sesa është  qëndrimi i Amerikës.

Kontrolloni gjithashtu

Hani i Elezit përfitues i projektit "Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Hani i Elezit përfitues i projektit “Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Nën organizimin e projektit të ekipeve të Gazi Babës dhe Hanit te Elezit është mbajtur ...