KEK
Fillimi / Institucionet / Njoftim publik lidhur me mbajtjen e mbledhjes së dytë të rregullt të Kuvendit Komunal të Rahovecit

Njoftim publik lidhur me mbajtjen e mbledhjes së dytë të rregullt të Kuvendit Komunal të Rahovecit

Njoftohen qytetarët e Komunës së Rahovecit se mbledhja e dytë e rregullt e Kuvendit Komunal të Rahovecit, do të mbahet me 26 shkurt 2021 (e premte ), duke filluar në ora 10:00. Mbledhja do të mbahet në sallën e mbledhjeve të Kuvendit Komunal, në objektin e ri të komunës. Për këtë mbledhje kryesuesi i Kuvendit Komunal Afrim Dina, ka propozuar këtë rend dite: Aprovimi i Procesverbalit nga mbledhja e kaluar; Pyetjet dhe përgjigjet në pyetjet e kuvendarëve; Shqyrtimi i Propozim vendimit për bartjen e të hyrave vetanake të vitit 2020; Shqyrtimi i Propozim vendimit për ndryshimin dhe plotësimin e Rregullores për Taksa Komunale 01 Nr. 80/20, e datës 29.06.2020; Shqyrtimi i Propozim vendimit për shpalljen me interes të përgjithshëm publik pjesën e parcelës P-71510057-01687-3 në Zonën Kadastrale Rahovec; Shqyrtimi i Propozim vendimit për lirim nga taksa komunale për bizneset që operojnë në Komunën e Rahovecit; Shqyrtimi i Propozim vendimit për lirim nga qiraja mujore për bizneset dhe personat fizik të cilat shfrytëzojnë pronën e paluajtshme të Komunës dhe Informatë për Zonën e mbrojtur “Kanioni i Drinit të Bardhë te Ura e Fshejtë”.

Kontrolloni gjithashtu

Pastrohet deponia për mbeturina inerte në Shkozë të Junikut

Komuna e Junikut në vazhdën e aktivitete “Për Junikun e Pastër dhe Ekologjik” po vazhdon ...