KEK
Fillimi / Institucionet / Njoftim publik lidhur me mbledhjen e dhjetë të rregullt të Komitetit për Politik dhe Financa në Rahovec

Njoftim publik lidhur me mbledhjen e dhjetë të rregullt të Komitetit për Politik dhe Financa në Rahovec

Njoftohen qytetarët e Komunës së Rahovecit se mbledhja e dhjetë e rregullt e Komiteti për Politik dhe Financa, do të mbahet me datë 18/10/2019 (e Premte), duke filluar në ora 10:00. Kjo mbledhje sikurse edhe mbledhjet tjera është e hapur për publikun dhe mbahet në sallën e mbledhjeve të Kuvendit Komunal të Rahovecit. Për këtë mbledhje kryesuesi i Kuvendit Komunal, Afrim Dina ka propozuar këtë rend dite:

–   Aprovimi i Procesverbalit nga mbledhja e kaluar,

–    Shqyrtimi i Raportit Financiar për periudhën kohore Janar-Shtator 2019,

–    Shqyrtimi i Informatës së DKA-së për fillimin e vitit të Ri Shkollor 2019/2020 dhe

–    Të ndryshme.

Kontrolloni gjithashtu

Fshati Gramaqel do të bëhet me Qendër të Mjekësisë Familjare

Në mënyrë që të jenë sa më afër qytetarit dhe ta ruajnë shëndetin e tyre, ...