KEK
Fillimi / Institucionet / NJOFTIM PUBLIK LIDHUR ME SEANCEN E PARË TË KUVENDIT KOMUNAL TË VITISË 2021

NJOFTIM PUBLIK LIDHUR ME SEANCEN E PARË TË KUVENDIT KOMUNAL TË VITISË 2021

Njoftohen qytetarët e komunës së Vitisë se mbledhja e parë e rregullt e Kuvendit të Komunës së Vitisë, do të mbahet me datën 28.01.2021, (e Enjte), duke filluar në ora 10;00. Mbledhja do të mbahet në Sallën e Kuvendit, në Shtëpinë e Kulturës “Gursel e Bajram Sylejmani” në Viti.

Për këtë seancë kryesuesi propozon këtë:

R E N D D I T E

  1. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit nga mbledhja e nëntë e KK-së.

  2. Pasqyrat Financiare të buxhetit Komunal për periudhën janar-dhjetor 2020

  3. Propozim për shqyrtimin dhe miratimin e propozim vendimit për emërtimin e bibliotekës publike komunale me emrin e publicistit dhe kritikut letrar

  4. Ramadan Musliu

  5. Propozim për shqyrtimin dhe miratimin e propozim vendimi për caktimin e orarit të mbajtjes së takimeve të kuvendit të komunës së Vitisë për vitin 2021.

  6. Propozim për shqyrtimin dhe miratimin e propozim vendimit për aprovimin e planit të punës të Komitetit për Komunitete për vitin 2021.

  7. Propozim për shqyrtimin dhe miratimin e planit të punës të KKSB-se për vitin 2021, informatë (Raport) për punën e Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi për periudhën janar-dhjetor 2020.

Kontrolloni gjithashtu

Në nderim të “Epopesë së UÇK-së” Komuna e Deçanit organizojnë homazhe në Kompleksin Memorial të Dëshmorëve në Gllogjan

Të nderuar qytetarë të Komunës së Deçanit, familje të dëshmorëve, invalid dhe veteran të luftës ...