kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Institucionet / Orari i diskutimeve publike për planifikimin e buxhetit komunal 2020-2022 të organizuar nga KDI dhe Komuna e Vitisë

Orari i diskutimeve publike për planifikimin e buxhetit komunal 2020-2022 të organizuar nga KDI dhe Komuna e Vitisë

Komuna e Vitisë, konkretisht Drejtoria për Ekonomi, Financa dhe Zhvillim, pos diskutimet publike për planifikimin e buxhetit komunal që janë mbajtur gjatë këtyre ditëve ka paraparë që në ditët në vijim të mbaj edhe disa diskutime publike për planifikimin e buxhetit komunal 2020-2022 me Institutin Demokratik të Kosovës (KDI) dhe atë në kuadër të projektit “Rritja e llogaridhënies se institucioneve lokale”. Për më shumë shikoni në fund të faqes orarin.

Fotografia e Komuna e Vitisë

Kontrolloni gjithashtu

Festivali Folklorik Gjithëkombëtar “RAPSODIA SHQIPTARE” 2019 do të mbahet me datat 28, 29 dhe 30 Dhjetor

Bordi i Festivalit Folklorik Gjithëkombëtar “RAPSODIA SHQIPTARE” 2019, në Skenderaj në mbledhjen e mbajtur më ...