Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Organizata Botërore e Shëndetësisë thotë se ekziston mundësia që COVID-19 mund të përhapet edhe nga ajri
Organizata Botërore e Shëndetësisë thotë se ekziston mundësia që COVID-19 mund të përhapet edhe nga ajri

Organizata Botërore e Shëndetësisë thotë se ekziston mundësia që COVID-19 mund të përhapet edhe nga ajri

Organizata Botërore e Shëndetësisë, e pranoi se ekziston mundësia që koronavirusi të transmetohet përmes ajrit, pasi një grup shkencëtarësh nxitën organizatën që të azhurnonte udhëzimet për përhapjen e virusit. “Ne e kemi pranuar këtë si mundësi, si një nga mënyrat e transmetimit të COVID-19”, thotë Maria Van Kerkhove. Sipas mediave të huaja, OBSH deri më tani ka potencuar se koronavirusi përhapet kryesisht nga spërkalat e hundës apo gojës, të cilat pas dy metrave bien në tokë. Mirëpo një letër drejtuar agjencisë me qendër në Gjenevë, përshkruan se spërkalat mund të qëndrojnë pezull në ajër dhe të infektojnë njerëzit që i thithin ato.

Kontrolloni gjithashtu

Veliu: Të gjithë policët të kompensohen dhe stimulohen për punën dhe angazhimin e tyre gjatë kësaj periudhe

Veliu: Të gjithë policët të kompensohen dhe stimulohen për punën dhe angazhimin e tyre gjatë kësaj periudhe

Ministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Agim Veliu ka theksuar përkrahjen e fuqishme ...