KEK
Fillimi / Lajmet / OVL e UÇK-së, ka zgjedhur kryesinë e organizatës
OVL e UÇK-së

OVL e UÇK-së, ka zgjedhur kryesinë e organizatës

Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, ka mbajtur mbledhjen e parë të Këshillit Drejtues, ku është zgjedhur kryesia e organizatës, si dhe nënkryetarët dhe sekretari. Sipas një njoftimi medial Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, mbajti mbledhjen e parë të Këshillit Drejtues, ku përveç kryetarit Hysni Gucati që është zgjedhur me Kuvend, zgjodhi kryesinë prej 23 anëtarëve. Më pastaj u mbajt mbledhja e kryesisë, ku u zgjodhën nënkryetarët Nasim Haradinaj dhe Migjen Shala, ndërsa, sekretar Faton Klinaku.

Kontrolloni gjithashtu

Mbi 96 milionë persona në gjithë botën janë infektuar nga COVID-19, ndërsa rreth 68 milionë të tjerë janë shëruar

Mbi 96 milionë persona në gjithë botën janë infektuar nga COVID-19, ndërsa rreth 68 milionë të tjerë janë shëruar

Rreth 69 milionë persona janë shëruar nga COVID-19 në gjithë botën, derisa mbi 96 milionë ...