Pallati i Kulturës po ndërtohet çdo ditë, për t’i sjellë së shpejti Ferizajt – hapësirën më të madhe ndonjëherë për aktivitete kulturore

Pallati i Kulturës po ndërtohet çdo ditë, për t’i sjellë së shpejti Ferizajt – hapësirën më të madhe ndonjëherë për aktivitete kulturore. Ekipet punonjëse, tashmë po vendosin çatinë e objektit, për të dinamizuar punën edhe në nyje tjera, që të përfundohet plotësisht kjo vepër madhore e infrastrukturës kulturore.

Mund të jetë një imazh i ambiente të jashtme

Kontrolloni gjithashtu

KALENDARI I DËGJIMEVE BUXHETORE PUBLIKE ME QYTETARË E KOMUNËS SË  RAHOVECIT PËR BUXHETIN E VITIT 2025

Duke u bazuar në Ligjin për menaxhimin e financave publike dhe përgjegjësitë, Statutit të Komunës …