kek
mbpzhr 2018
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Papadopoulou: Institucionet vendore kanë ngritur kapacitetet për një shtet ligjor e funksional në tërë Kosovën
Papadopoulou: Institucionet vendore kanë ngritur kapacitetet për një shtet ligjor e funksional në tërë territorin e Kosovës

Papadopoulou: Institucionet vendore kanë ngritur kapacitetet për një shtet ligjor e funksional në tërë Kosovën

Kryeministri Ramush Haradinaj në vazhdën e bashkëpunimit të ngushtë të Qeverisë me EULEX-in, në rolin këshillëdhënës, sot ka zhvilluar takim pune me shefen e këtij misioni, me të cilën ka bashkëbiseduar për angazhimin e përbashkët në fuqizimin e mëtejmë të sundimit të ligjit. Ajo ka theksuar se institucionet vendore kanë ngritur kapacitetet për një shtet ligjor e funksional në tërë territorin e Kosovës.“Vlerësuam se, hapat konkretë në fuqizimin e sundimit të ligjit dhe luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit, si e vetmja rrugë që garanton zhvillimin e vendit, kanë shënuar progres të dukshëm”, ka thënë Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Thaçi, ka pritur sot në takim lamtumirës ambasadorin e Norvegjisë, Per Strand Sjaastad

Kryetari i vendit, Hashim Thaçi ka pritur sot në takim lamtumirës ambasadorin e Norvegjisë, Per Strand Sjaastad

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur sot në takim lamtumirës ambasadorin e Norvegjisë, Per ...