kek
Airport Adem Jashari
MIT
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Partitë politike dhe kandidatët e tyre për deputetë nga sot deri më 4 tetor do ta shpalosin programin e tyre për zgjedhjet
Partitë politike dhe kandidatët e tyre për deputetë nga sot deri më 4 tetor do ta shpalosin programin e tyre për zgjedhjet

Partitë politike dhe kandidatët e tyre për deputetë nga sot deri më 4 tetor do ta shpalosin programin e tyre për zgjedhjet

Subjektet politike dhe kandidatët e tyre për deputetë nga sot (e mërkurë) deri më 4 tetor do ta shpalosin programin e tyre për zgjedhjet parlamentare të 6 tetorit. Gjatë këtyre dhjetë ditëve nëpërmjet takimeve dhe tubimeve të ndryshme ata do të përpiqen t’i bindin qytetarët për t’i votuar. Prishtina, Mitrovica dhe Theranda janë qytetet që partitë politike kanë përzgjedhur për ta bërë hapjen zyrtare të fushatës zgjedhore. Ndërkohë KQZ-ja, PZAP-i dhe BE-ja kanë bërë thirrje për fushatë të qetë dhe demokratike.

Kontrolloni gjithashtu

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët e KQZ-së

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët e KQZ-së

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët ...