Airport Adem Jashari
MIT
kek
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet / Kuvendi Komunal mbajti mbledhjen e radhës

Kuvendi Komunal mbajti mbledhjen e radhës

Është mbajtur mbledhja e radhës e Kuvendit Komunal të Skenderajt, në të cilën janë shqyrtuar pikat e rendit të ditës, të rekomanduara për miratim nga Komiteti për Politikë e Financa. Në këtë mbledhje anëtarët e Kuvendit kanë aprovuar këto pika:

-Propozim për aprovimin e Buxhetit Komunal 2020 dhe parashikimet 2021-2022 me nr. 02-400/01-0056694/19.

-Propozim-vendim për Rialokim i mjeteve në kuadër të kategorisë shpenzime kapitale, me nr. 02-400/01-0056693/19.

-Plani Strategjik Komunal për Kujdesin Parësor Shëndetësor 2020-2024, me nr. 08-180/01-0052868/19.

-Informata për fillimin e vitit shkollor 2019/20 me nr. 1064/19.

-Raporti përfundimtar i korrje shirjes 2019 me nr. 10-052/01-0049925/19.

-Propozim-vendim për Rialokim-Ridestinim të mjeteve në kuadër të kategorisë shpenzime kapitale, fondi burimor 10.

Kontrolloni gjithashtu

Njoftim i rëndësishëm për të gjithë bizneset, për pjesëmarrje në sesionin informues për thirrjen për Aplikim të publikuar nga Zyra e BE-së në Kosovë

Drejtoria për Ekonomi, Zhvillim dhe Turizëm në komunën e Rahovecit fton të gjithë bizneset e ...