KEK
Fillimi / Lajmet / PDK kërkon rishikim të masave anti-Covid të cilat janë marrë në mes të verës dhe nuk mund të funksionojnë në dimër
Nisma Socialdemokrate dhe AKR me grup të përbashkët parlamentar në Kuvendin e Kosovës, shef Endrit Shala

PDK kërkon rishikim të masave anti-Covid të cilat janë marrë në mes të verës dhe nuk mund të funksionojnë në dimër

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Bekim Haxhiu në seancën e sotme plenare po kërkon rishikim të masave anti-Covid. Pasi sipas tij ato janë marrë në “mes të verës” dhe nuk mund të funksionojnë në dimër. Haxhiu në seancën e sotme jashtë rendit ditës kërkoi edhe rikthimin e funksionimit të sistemit publik shëndetësor, e jo i tërë fokusi të jetë në menaxhimin e Covid 19. “Sot ku jemi në kohën para fillimit të fazës dimërore qeveria bashkë me institutin duhet të rishqyrtojë masat për anti-covdi pasi nuk mund të hyjmë në fazën dimërore me vendime të cilat janë marrë në mes të verës”, tha ai.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetarët e Komunave kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e masave në mënyrë që humbjet ekonomike të mos jenë më të mëdha

Thirrjeve globale për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar edhe Kosova

Nismës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar ...