Fillimi / Institucionet / Për Junikun e pastër dhe Ekologjik

Për Junikun e pastër dhe Ekologjik

Komuna e Junikut në vazhden e aktiviteteve “Për Junikun e Pastër dhe Ekologjik” ka pastruar hapësirat publike gjelbëruese si dhe hamulloret përgjatë rrugëve. Kësaj radhe në bashkëpunim me qytetarët është bërë pastrimi përgjatë rrugës Qendër-Krasniq.

Komuna e Junikut në bashkëpunim me qytetarët vazhdojnë të mbeten të angazhuar në objektivën e përbashkët për qytetin e pastër dhe Ekologjik.

Kontrolloni gjithashtu

U përurua Çerdhja e dytë publike e fëmijëve në Qifllak të Vitisë

Në fshatin Qifllak të komunës së Vitisë, është përuruar sot Çerdhja e fëmijëve, e dyta ...