Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Për Junikun e pastër dhe ekologjik

Për Junikun e pastër dhe ekologjik

Drejtoria e shërbimeve publike, gjegjësisht inspektorati komunal në Junik vazhdimisht janë duke ushtruar përgjegjësit ligjore me qëllim të preventivës dhe pengimit si dhe të ruajtjes së një ambienti të pastër dhe ekologjik. Komuna e Junikut ka krijuar kushte të mira që Juniku të mbahet i pastër, andaj lusim qytetarët të jenë të përgjegjshëm sa i përket mbrojtjes dhe ndotjes së ambientit në të kundërtën ndaj tyre do të shqiptohen gjoba bazuar në:

UDHËZIMIN ADMINISTRATIV Nr. 06/2018 PËR NDËSHKIME DHE GJOBA MANDATARE.

Kontrolloni gjithashtu

Islamic Relief Kosova ndihmon familjet me nevojë të Komunës së Hanit të Elezit

121 pako me nga 7 kg mish është kontributi humanitarë i radhës i Islamic Relief ...