Për nderë të 110 vjetorit të Kuvendit të Junikut do të mbahet aktiviteti humanitar për dhurimin e gjakut

Komuna e Junikut duke vërejtur kërkesat urgjente të QKKTGJ për dhurim të Gjakut më datë 27 Maj 2022, duke filluar nga ora 11:00, deri në ora 15:00 do të mbahet aktiviteti për dhurimin e gjakut. Ky aktivitet mbahet në vazhdën e aktiviteteve për nderë të 110 vjetorit të Kuvendit të Junikut dhe mbahet në Qendrën e Mjekësisë familjare “ Dr. Ali Hoxha “ në Junik.  Prandaj ftohën të gjithë qytetarët që gëzojnë shëndet të mirë që të bëhen pjesë e këtij aksioni duke cituar një thënie të huazuar: “ DHURONI GJAK, BËHUNI HEROI I DIKUJT QË KA NEVOJË PËR JU! “

Kontrolloni gjithashtu

Ndahen 400 pako ushqimore dhe higjienike për familjet nevojtare në Komunën e Deçanit

Shoqata bamirëse “Jetimat e Ballkanit” ka dhuruar 400 pako ushqimore dhe higjienike për familjet nevojtare …