Përfundoi renovimi i QMF-së në Ratkoc të komunës së Rahovecit

Përfundoi renovimi i hapësirave të brendshme dhe të jashtme të QMF-së në Ratkoc të komunës së Rahovecit. Nënkryetari i komunës së Rahovecit Iska, bashkë me drejtoreshën e Drejtorisë për Shëndetësi dhe Përkujdesje Sociale, znj. Saranda Sallteku dhe bashkëpunëtorë, në praninë e stafit shëndetësor, vizitoi hapësirat e brendshme dhe të jashtme të renovuara të QMF-së në Ratkoc. QMF-ja në Ratkoc, tashmë, i plotëson të gjitha kushtet infrastrukturore, sipas të gjitha standardeve, ndërsa profesionistët shëndetësor do të kenë kushte të favorshme për të ofruar shërbime sa më cilësore.

Kontrolloni gjithashtu

Në Ferizaj u organizua takim profesional me administratat e QKMF-ve në nivel të  vendit

Sot nën organizimin e administratës së QKMF-së në QTMF – Ferizaj u organizua takim profesional …