mbpzhr 2018
MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Përfunduan punimet në ndërrimin e gypit të ujësjellësit të Letnicës

Përfunduan punimet në ndërrimin e gypit të ujësjellësit të Letnicës

Gjatë kësaj fundjave kanë përfunduar punimet në ndërrimin e gypit të ujësjellësit të Letnicës. Me këtë rast Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka vizituar punimet përfundimtare të cilat janë zhvilluar gjatë këtyre ditëve. Gypi i vjetër i ujësjellësit të Letnicës ishte ndërtuar nga azbest betoni, material ky që cilësohet si i rrezikshëm për shëndetin e njeriut dhe kancerogjen. Përndryshe ky projekt është realizuar në kuadër të një projekti të përbashkët të Komunës së Vitisë dhe të “Community Development Initiatives – CDI” të financuar nga SDS zvicerane. “Falënderojmë shtetin Zviceran të cilët na kanë mbështetur financiarisht në realizimin e këtij projekti të shumë pritur për qytetarët tanë. Me të vërtetë ju jemi mirënjohës shtetit helvetik të cilët po financojnë projekti kaq të rëndësishëm në komunën tonë”, u shpreh Kryetari Haliti.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë filloj me mbajtjen e diskutimeve publike për planifikimin e buxhetit komunal 2020-2022

Organizuar nga Drejtoria për Ekonomi, Financa dhe Zhvillim dhe Zyra për Informim dhe Marrëdhënie me ...