MIT KS
Fillimi / Institucionet / Përkujtohen dëshmorët dhe martirët e fshatit Nagac të Rahovecit

Përkujtohen dëshmorët dhe martirët e fshatit Nagac të Rahovecit

Në fshatin Nagac të komunës së Rahovecit, janë përkujtuar, nderuar dhe janë bërë homazhe për dëshmorët Nesimi Elshani dhe Habib Gashi, si dhe martirët e rënë të këtij fshati.

Në homazhe dhe nderime të pranishëm ishin kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi me bashkëpunëtorë, familjarë dhe bashkëluftëtarë të dëshmorëve.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi për realizim të projektit “Up To Youth”

Komuna e Vitisë ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me projektin Up to Youth të financuar ...