Fillimi / Njoftime / Përkujtohet veterani i UÇK-së, Habib Morina në 2 vjetorin e ndarjes së tij nga jeta
Përkujtohet veterani i UÇK-së, Habib Morina në 2 vjetorin e ndarjes së tij nga jeta

Përkujtohet veterani i UÇK-së, Habib Morina në 2 vjetorin e ndarjes së tij nga jeta

Sot në 2 vjetorin e ndarjes nga jeta të veteranit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Habib Avdullah Morina, OVL-UÇK, Dega në Klinë se bashku me familjaret benë homazhe dhe vendosem lule në vend prehjen e tij në fshatin Gllarevë. Në emër të shoqatave të dala nga lufta e UÇK-së dega në Klinë ka folur Zeqir Morina i cili e ka vlerësuar veprën dhe kontributin veteranit tashmë të ndjerë Habib Morina.

Kontrolloni gjithashtu

Nëna e Harun Aliut, Minevere Arif Aliu, u varros me nderime kombëtare e fetare, në Hasanbeg të Shkupit

Nëna e Harun Aliut, Minevere Arif Aliu, u varros me nderime kombëtare e fetare, në Hasanbeg të Shkupit

Me nderime fetare, në praninë e një numri të madh të personaliteteve nga jeta fetare ...