kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Lajmet / Përmes një peticioni po kundërshtohet vendimi i BQK-së që të rritet çmimi i sigurimit të automjeteve
Përmes një peticioni po kundërshtohet vendimi i Bankës Qendrore të Kosovës që të rritet çmimin e sigurimit të automjeteve

Përmes një peticioni po kundërshtohet vendimi i BQK-së që të rritet çmimi i sigurimit të automjeteve

Ka filluar një peticion online kundër vendimit të Bankës Qendrore të Kosovës që të rritet çmimi për sigurimin e automjeteve. Në këtë tregohet gjithashtu se rritja e primit është më shumë se 26 për qind. “Ky peticion bëhet me qëllim që të bëjë presion tek BQK, dhe institucionet tjera të involvuara, që ta anulojnë këtë vendim dhe çdo lloj vendimi tjetër që ka të bëjë me rritjen e tarifave të sigurimit”, thuhet ndër të tjerash në përshkrimin e peticionit. Pos kësaj të shtunën e 23 nëntorit është paraparë edhe një protestë para BQK-së.

Kontrolloni gjithashtu

Haradinaj viziton FSK-në në prag të 1 vjetorit të miratimit të tri ligjeve që kësaj force i dhanë mandat ushtarak

Haradinaj viziton FSK-në në prag të 1 vjetorit të miratimit të tri ligjeve që kësaj force i dhanë mandat ushtarak

Nesër do të shënohet një vjetori i miratimit të tri ligjeve për ushtrinë: për Forcën ...