Përvjetori i Pavarësisë, bëri bashkë me një foto, kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama dhe atë të Kosovës, Albin Kurti

Me një ceremoni tashmë tradicionale në qytetin e Vlorës, është ngritur edhe flamuri kuqezi në përkujtim të 111-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë. Me këtë rast pjesëmarrës kanë qenë personalitetet  kryesore shtetërore nga Shqipëria  por edhe nga Kosova. Homazheve fillimisht i pa prirë, kryetari i  Republikës, Bajram Begaj, i pasuar nga kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla. Po  ashtu përvjetori i Pavarësisë,  ka bërë bashkë kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama dhe kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti. Kjo  ka qenë vetëm prania e tyre fizike,  sa për një foto. pasi të dy kryeministrat nuk janë parë të shkëmbejnë biseda, as të takohen, kanë mbajtur edhe një distancë njëri nga tjetri, duke lënë mes tyre kryetarin Bajram  Begaj dhe kryekuvendaren, Lindita Nikolla.

Kontrolloni gjithashtu

Hoti

Avdullah Hoti: “Ligjëratat” e Albin Kurtit nëpër Irlandën Veriore ishin vetëm pretekst për të ikur nga takimi në Tiranë

Deputeti LDK-së, Avdullah Hoti, ka reaguar lidhur me mos-shkuarjen e kryeministrit Albin Kurti në Tiranë …