Petrit Selimi - Ivica Dacic

Petrit Selimit i merret posti i zëvendës-ministrit të Punëve të Jashtme

Kryeministri Isa Mustafa, ka marrë vendim për lirimin nga detyra e zëvendës-ministrit të Punëve të Jashtme, Petrit Selimi i cili ka mbajtur edhe poste të tjera fitimprurëse nga buxheti i Kosovës. Sipas njoftimit të Qeverisë, Selimi në përputhje me aktet ligjore, do të vazhdojë angazhimin në postin e koordinatorit nacional në Zyrën e Sfidave të Mijëvjeçarit ku edhe ka punuar një kohë të gjatë duke vjelë të ardhura dhe përfitime materiale, përveç pagës së zëvendës-kryeministrit.

Kontrolloni gjithashtu

Blerta Deliu-Kodra

Blerta Deliu, kritikon ministren e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, për pjesëmarrje në fushatën zgjedhore në Maqedoninë e Veriut

Deputetja e PDK-së, Blerta Deliu, ka kritikuar ministren e  Drejtësisë, Albulena Haxhiu, për pjesëmarrjen e …