Ivica Daçiq dhe Sllobodan Millosheviq

Pionieri i Milosheviqit, Ivica Daçiq kërcënon Francën për lirimin e Ramush Haradinajt

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq ka thënë se vendimi i gjykatës franceze për të lënë të lirë Ramush Haradinajn është politik dhe se nuk kishte asgjë të bëjë me ligjin. Daçiq kërcënon Francën dhe shton se  ky vendim do të ketë pasoja të mëdha në marrëdhëniet diplomatike mes dy vendeve. “Serbia ka nënshkruar një marrëveshje partneriteti strategjik me Francën. Çfarë partnerë strategjikë mund të jemi? Kjo me siguri do të ketë pasoja të  rënda për marrëdhëniet tona diplomatike”, ka thënë Daçiq.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Kuvendit

Ka dështuar interpelanca ndaj kryetarit të Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi

Nga 104 deputetët e pranishëm në sallën e Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, 61 kanë …