Po vazhdon Solidariteti i qytetarëve të Skenderajt

Duke u nisur nga gjendja me të cilën përballet komuna e Skenderajt, ku për shkak të përmbytjeve, dhjetëra familje kanë qenë të detyruara të largohen nga shtëpitë e tyre, Sylejman Aliu, me banim të deritanishëm në ndërtesat e banimit social, pasi ka bërë zgjidhjen e banimit, ka liruar banesën ku ishte strehuar, për t’u lënë mundësinë familjeve të prekura të strehohen përkohësisht. Një gjest si ky i Sylejman Aliut, është për t’u duartrokitur dhe të shërbejë si shembull për të gjitha ato familje që kanë mundësi të bëjnë një gjë të tillë.

Kontrolloni gjithashtu

Filluan punimet për ndërtimin e fushës sportive në Gur të Kuq, në hapësirat e SHFMU “31 Marsi”

Sot, në fshatin Gur i Kuq të komunës së Rahovecit, në hapësirat e ShFMU “31 …