Policia e Kosovës ka sjellë në Prishtinë njërin nga të arrestuarit për sulm të armatosur ndaj policisë

Policia e Kosovës ka sjellë në Prishtinë njërin nga të arrestuarit për sulm të armatosur ndaj policisë. Pjesëtari i arrestuar është i uniformuar, ngjajshëm me kriminelët e vrarë që sulmuan gjatë ditës së sotme Policinë e Kosovës. Policia në njoftimin e fundit ka konfirmuar se ka vrarë tre nga sulmuesit dhe ka arrestuar një prej tyre. Ndërkaq, janë arrestuar edhe arrestimin e katër personave të dyshuar të cilët janë hasur nën posedim të radiolidhjeve, si dhe identifikimin e një sasie të konsiderueshme të armeve, municionit dhe pajisjeve të ndryshme.

Kontrolloni gjithashtu

Radio-Kosova e Lirë sot shënoi 25-vjetorin e përfundimit me sukses të misionit informativ, historik, gjatë luftës së UÇK-së

Radio-Kosova e Lirë, në bashkëpunim me TV-Diellin dhe përkrahës e ndihmës të saj, sot shënoi …