Me rastin e 25 vjetorit të rënies heroike, përkujtohet dëshmori i kombit Ahmet Alush Pantina

Me rastin e 25 vjetorit të rënies heroike të dëshmorit të kombit Ahmet Alush Pantina, ftoheni që me datën 25 shtator në orën 10: 00 të merrni pjesë në homazhet tek lapidari i dëshmorit në fshatin Llozicë. Homazhet vazhdojnë edhe tek varrezat e dëshmorëve Kodra e Kuqe në Grabanicë të Klinës, në orën 11 00.

Kontrolloni gjithashtu

Në 25 vjetorin e përjetësimit mbahen homazhe për dëshmorët: Hyzri Talla, Afrim Maliqi dhe Ilir Durmishi

Me rastin e 25 vjetorit të rënies për Liri të Heroit të Kombit HYZRI TALLA …