Lidhja Shqiptare Evropiane i shprehë ngushëllime familjes së policit Afrim Bunjaku, i cili u vra në krye të detyrës

Lidhja Shqiptare Evropiane i shprehë ngushëllime familjes së policit Afrim Bunjaku, i cili u vra në krye të detyrës si polic i Republikës së Kosovës nga terroristat e organizuar nga shteti i Serbisë.

Serbia me këtë skenar të përgaditur për destabilizim të situatës së Kosovës  po cenon stabilitetin e Kosovës dhe të Ballkanit!

Lidhja Shqiptare Evropiane i bën thirrje shqiptarëve të jemi të bashkuar duke ndërtuar unitet politik, e diplomatik, në mbrotje të interesave të kombit shqiptarë në Ballkan.

Me këtë skenar të ndërtuar nga shteti i Serbisë që po zbatohet nga ky grupë kriminal, po sfidon bashkësinë Ndërkombëtare dhe Naton që është në Kosovë me mandat të OKB-së.

Agresioni i Serbisë nuk na frikëson. Jemi në të drejtën tonë. I përgëzojmë për punë profesionale Policinë e  Republikës së Kosovës që sot bëri në Veriun e Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Ilir Shaqiri: Është ndarë nga jeta Mirush Kabashi, “Nderi i Kombit”

Është këputur frymëmarrja e mushkërive të Sokratit, apologjia e vërtetë e tij; është ndarë nga …