leoni

Policia ndaloi studentët që të vendosin fotografi në Kishën Ortodokse tek UP-ja

Studentë nga “Demokracia Studentore” janë mbledhur pranë kishës ortodokse serbe e cila gjendet në afërsi të Universitetit të Prishtinës, në një aksion simbolik përmes të cilit kanë ekspozuar fotografi të krimeve të luftës dhe masakrat të cilat i kanë kryer kriminelët serbë gjatë luftës në Kosovë. Aksioni simbolik sipas organizatorëve është inciuar pas  provokimeve që po i bënë Serbia në Kosovë dhe priftërinjve që kanë bërë liturgji në Kishën Ortodokse Serbe, e cila gjendet në Kampusin Universitar e ndërtuar me dhunë nga Slobodan Millosheviq. Mirëpo, aksionin e tyre e ka penguar Policia e Kosovës duke i ndaluar studentët që të vendosin fotografi në kishë.

Kontrolloni gjithashtu

Deminuesit e forcave të KFOR-it, kanë asgjësuar një sasi të dyshimtë të municionit të zbuluar në Mitrovicën e Jugut

Misioni i KFOR-it, në Kosovë ka ndërhyrë për të asgjësuar në mënyrë të sigurt një …