MIT
Airport Adem Jashari
kek
tv dielli
Fillimi / Lajmet / PSD: Urgjentisht marrëveshja për linjën ajrore Kosovë-Serbi të publikohet sa më parë dhe të dihen detajet e saj
PSD: Linja ajrore Prishtinë-Beograd dhe ajo hekurudhore e cenon subjektivitetin politik të Republikës së Kosovës

PSD: Urgjentisht marrëveshja për linjën ajrore Kosovë-Serbi të publikohet sa më parë dhe të dihen detajet e saj

Partia Socialdemokrate e Kosovës kërkon urgjentisht që marrëveshja e nënshkruar dje për linjën ajrore Kosovë-Serbi të publikohet sa më parë dhe të sqarohen të gjitha detajet. “Republika e Kosovës, dje, nënshkroi marrëveshje për fluturime komerciale me Serbinë. Marrëveshja u përcoll me një mungesë shqetësuese të informatave bazë. Opinioni u privua nga mundësia për ta kuptuar përmbajtjen e marrëveshjes. Çfarë kanë nënshkruar autoritetet e Aviacionit Civil të Kosovës dje? Asnjë detaj nuk dihet. Krejt çfarë na u tha është hapja e linjës ajrore Prishtinë- Beograd”, thuhet në deklaratën e PSD-së. Kjo parti kërkon të sqarohet implikimi politik i përfaqësimit të ndryshëm të palëve që nuk janë homologe, duke pasur parasysh se Kosova në nënshkrimin e kësaj marrëveshjeje përfaqësohej nga Autoriteti i Aviacionit Civil, ndërsa Serbia prej Ministrisë së Ekonomisë, dhe po ashtu të dihet baza juridike e marrëveshjes.

Kontrolloni gjithashtu

Vietnami jep shpresë për botën, shëron të gjithë personat e prekur nga koronavirusi...

Vietnami jep shpresë për botën, shëron të gjithë personat e prekur nga koronavirusi…

Autoritetet shëndetësore në Vietnam raportojnë se të gjithë pacientët që rezultuan pozitivë me koronavirus në ...