KEK
Fillimi / Institucionet / Punëtorët e Qendrës për Punë Sociale, në Komunën e Skenderajt, kanë vizituar nënën vetë ushqyese në Klinë të Epërme

Punëtorët e Qendrës për Punë Sociale, në Komunën e Skenderajt, kanë vizituar nënën vetë ushqyese në Klinë të Epërme

Punëtorët e Qendrës për Punë Sociale, në Komunën e Skenderajt, përsëri kanë vizituar nënën vetë ushqyese në Klinë të Epërme. Komuna e Skenderajt edhe me herët i ka ofruar banim tek banesat sociale zonjës Tahiri, ndërsa punëtorët kanë arritur që ta bindin që ajo se bashku me fëmijën e saj të vendoset në këto banesa. Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka bërë të ditur se hoxhë Halil Kastrati ka ofruar ndihmë për mobilimin e banesës brenda dy ditëve. “Pas ofrimit të banesës dhe pakove ushqimore në vazhdimësi nga komuna jonë, hoxha i nderuar Halil Kastrati ka marrë përsipër mobilimin e banesës për të krijuar kushte të përshtatshme për vendosjen e nënës e fëmijës brenda dy ditëve në banesë. Faleminderit i nderuar hoxhë për tërë kontributin tuaj të jashtëzakonshëm dhënë familjeve në nevojë”, ka thënë Kryetari Jashari.

Kontrolloni gjithashtu

UNICEF dhe Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë ndihmojnë shkollat e komunës së Vitisë me mjete higjienike

Në prag të fillimit të periudhës së dytë shkollor 2020/2021, Komuna e Vitisë, është furnizuar ...