KEK
Fillimi / Lajmet / PZAP e refuzon kërkesën e Meliza Haradinaj-Stublla për rinumërim të votave në komunën e Dragashit
PZAP e refuzon kërkesën e Meliza Haradinaj-Stublla për rinumërim të votave në komunën e Dragashit

PZAP e refuzon kërkesën e Meliza Haradinaj-Stublla për rinumërim të votave në komunën e Dragashit

Kandidatët për deputetë nga subjektet e ndryshme politike kanë pasur të drejtën për ankesa në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa. Pas trajtimit të këtyre ankesave, PZAP tashmë ka filluar me publikimin e vendimeve për kandidatët për deputetë. Në mesin e publikimeve është edhe vendimi për kandidaten për deputete nga radhët e AAK-së, Meliza Haradinaj-Stublla. PZAP ka refuzuar ankesnë e bërë nga ajo, e cila pretendonte për parregullsi në numërimin e votave për të në komunën e Dragashit. Në këtë ankesë Haradinaj-Stublla kërkoi rinumërimin e votave në fshatrat Zaplluzhë dhe Shajmë, por që PZAP nuk e pranoi këtë ankesë.

Kontrolloni gjithashtu

Këshilli i kryetarëve të komunave mblidhet sot për të diskutuar lidhur masat anti-Covid

Këshilli i kryetarëve të komunave mblidhet sot për të diskutuar lidhur masat anti-Covid

Këshilli i kryetarëve të komunave do të mblidhen sot për të folur lidhur masat anti-Covid, ...