leoni

Qeveria e Kosovës ka miratuar disa projektligje, koncept-dokumente dhe vendime të ndryshme

Në mbledhjen e sotme, Qeveria e Kosovës ka miratuar disa projektligje, koncept-dokumente dhe vendime të ndryshme. Pika e parë që mori aprovimin e kabinetit qeveritar ishte Projektligji për Inspektoratin Shëndetësor. Me këtë projektligj, siç thuhet në komunikatën për media të Qeverisë, përcaktohen kompetencat, autorizimet, detyrat, organizimi, financimi, funksionimi dhe mënyra e punës së Inspektoratit Shëndetësor. Qeveria më tej ka miratuar edhe vendimin përfundimtar për shpronësimet shtesë (investimet) të pronave të paluajtshme të pronarëve dhe zotëruesve të interesit, të cilat janë të nevojshme për realizimin e projektit me interes publik ndërtimi i Rrugës Nacionale N2 Prishtinë-Mitrovicë, Segmenti Miloshevë-Vushtrri, Zona Kadastrale Milloshevë, Komuna Kastriot.

Kontrolloni gjithashtu

Besnik Tahiri

Besnik Tahiri, konsideron se Qeveria e Kosovës gjyqësorin e konsideron një degë të veten politike

Kryetari  i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, konsideron se Qeveria e Kosovës gjyqësorin e …