KEK
Fillimi / Lajmet / Qeveria e miraton vendimin për emërimin e Samedin Mehmetit, Drejtor të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës
Qeveria e miraton vendimin për emërimin e Samedin Mehmetit, Drejtor të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës

Qeveria e miraton vendimin për emërimin e Samedin Mehmetit, Drejtor të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës

Qeveria në detyrë e Kosovës, ka zhvilluar sot mbledhjen korrespoduese, të 57-ën me radhë.Me këtë rast Qeveria ka miratuar vendimin për emërimin e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës dhe vendimin  për përjashtim nga fushëveprimi i Ligjit për Prokurimin Publik të Republikës së Kosovës, në projektin për sigurinë e rrjetit  të brendshëm të Teknologjisë Informative të Policisë së Kosovës. “Qeveria në detyrë, i ka propozuar kryeministrit Hoti emërimin e Samedin Mehmeti, Drejtor të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës. Vendimi do të hyjë në fuqi në ditën e publikimit në Gazetën Zyrtare të Republikës së Kosovës”, thuhet në njoftimin për media.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti

Albin Kurti mendon se institucionet duhet ta ndjekin vullnetin e “popullit” të Vetëvendosjes dhe jo t’i vihen përballë atij

Kryetari i Vetëvendosjes Albin Kurti ka folur lidhur me vendimin e fundit të Këshillit Gjyqësor ...