Shpenzimet e ish-kryeministrit, Ramush Haradinaj dhe ish-ministrave të Kosovës pas dorëheqjes më 19 korrik 2019

Qeveria Haradinaj vazhdon të ndajë rroga mujore 1000 euro për familjet e pretenduara se kanë bërë emër

Me nga 1000 euro rrogë mujore, Qeveria Haradinaj  po i mbështet disa  nga familjet që pretendohet se kanë bërë emër. Pas akordimit 1000 euro rrogë nergut për të bashkëshorten   e kryetarit të ndjerë të LDK-së, Ibrahim Rugova, Qeveria e Kosovës, pas propozimit të Ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka miratuar vendimin për njohjen e statutit të ‘Qytetarit me Merita të Veçanta’ për futbollistin e  Kosovës, Fadil Vokrri, për kontributin dhe promovimin e sportit. Qeveria e Kosovës në bazë të propozimit të  bërë, në baza mujore familjes së tij do t’i ndahen mjete financiare në vlerë prej një mije euro”, sqaroi ministri Gashi.  Këtë pagë ekstra që Qeverisë më të pasur të vendit më të varfër të Evropës, nuk e ka gëzuar  deri sot asnjë familje e heroit apo e dëshmorit të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Bardhyl Mahmuti ka mohuar autorësinë e komunikatës së 59-të të UÇK-së, ku ishte shpallur tradhtar Gani Geci, për vrasjen e Abedin Rexhës

Dëshmitari, Bardhyl Mahmuti, gjatë paraqitjes  së tij  para trupit gjykues në gjykimin kundër krerëve të …