MIT KS
Fillimi / Lajmet / Raka: Lufta politike e ka dëmtuar luftën ndaj COVID-19, synimi duhet të jetë që të shpëtohet jeta e njerëzve
Raka: Është reale edhe rinisja e procesit mësimor, por kjo nuk do të thotë në kthim në normalitet të plotë, kujdesi të vazhdojë

Raka: Lufta politike e ka dëmtuar luftën ndaj COVID-19, synimi duhet të jetë që të shpëtohet jeta e njerëzve

Mikrobiologu Lul Raka, edhe një herë e ka komentuar situatën aktuale me pandeminë Covid-19 në Kosovë, e gjithashtu ka paralajmëruar rritje rastesh të të infektuarve. Ai përfshirjen e politikës në këtë situatë me koronavirus, e ka vlerësuar të panevojshme. “Lufta politike e ka dëmtuar luftën ndaj koronavirusit. Shumë qytetarë mendojnë që më 13-14 prill duhet të dalin në punë. Jo, assesi nuk duhet të dalin. Ligjet nuk janë as Bibël e as Kuran që të mos ndërrohen. Synimi duhet të jetë që të shpëtohet jeta e njeriut”, thotë Raka. Sipas mikrobiologut, prioritet është shëndeti i qytetarëve të Kosovës. “Këto ditë do të kemi rritje të rasteve”, u shpreh ai. Ndërkaq, vendimin e Komunës së Prishtinës për mbylljen e shesheve, Raka e quan “lajm shumë të mirë”.

Kontrolloni gjithashtu

Hani i Elezit përfitues i projektit "Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Hani i Elezit përfitues i projektit “Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Nën organizimin e projektit të ekipeve të Gazi Babës dhe Hanit te Elezit është mbajtur ...