Limak Kosovo
Fillimi / Njoftime / Ramosaj: Sot në Gllogjan zbulohet lapidari për dëshmorët Luan Qerimaj, Rexhep Tafa, Beslim Alijaj Fetah Selca dhe Haki Krasniqi
Ramosaj: Sot në Gllogjan zbulohet lapidari për dëshmorët Luan Qerimaj, Regjep Tafa, Beslim Alijaj Fetah Selca dhe Haki Krasniqi

Ramosaj: Sot në Gllogjan zbulohet lapidari për dëshmorët Luan Qerimaj, Rexhep Tafa, Beslim Alijaj Fetah Selca dhe Haki Krasniqi

Sot më 26 maj 2020 bëhet zbulimi i memorialit për dëshmorët Luan Qerimi, Rexhep Tafa dhe Besim Alija. Lajmin e ka bërë të ditur kryetari i Deçanit, Bashkim Ramosaj. “Të nderuara familje të dëshmorëve, invalidë dhe veteranë të UÇK-së, qytetarë të dashur, Ju njoftojë se më datën 26.05.2020, në orën 11:30, në vendin e rënies tek Lajthiat në Gllogjan, bëhet zbulimi i Lapidarit për dëshmorët e kombit: Luan Qerimaj, Rexhep Tafa, Beslim Alijaj Fetah Selca dhe Haki Krasniqi”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Ministria e Infrastrukturës bënë të ditur se nesër mbyllet për qarkullim të të gjitha automjeteve rruga Prizren-Prevallë

Ministria e Infrastrukturës bënë të ditur se nesër mbyllet për qarkullim të të gjitha automjeteve rruga Prizren-Prevallë

Ministria e Infrastrukturës njofton qytetarët e Kosovës, se një pjesë e rrugës rajonale R-115 Prizren ...