Fillimi / Lajmet / Ramush Haradinaj: Akuzat e ministrit Murati janë vetëm sa për të zhvendosur vëmendjen nga dështimi me menaxhimin e pandemisë
Ramush Haradinaj

Ramush Haradinaj: Akuzat e ministrit Murati janë vetëm sa për të zhvendosur vëmendjen nga dështimi me menaxhimin e pandemisë

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj e ka quajtur “hajn të vogël” ministrin e Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati. Ish-kryeministri Ramush Haradinaj, ka thënë se akuzat e ministrit Murati për keqpërdorimet me shpronësime janë vetëm sa për të zhvendosur vëmendjen nga dështimi me menaxhimin e pandemisë Covid-19. “Hekuran Murati është një hajn i vogël për Kurtin, si dikur Liburni, Durmishi e do tjerë që i ka Kurti. Ky diskutim i tij për këtë keqpërdorim ka të bëjë me zhvendosjen e vëmendjes kur janë 36 persona të vdekur nga COVID-19 te një proces që nuk ka ndodhur pagesa. Dhe për të treguar që ky është një hajn i vogël, ky është dashur ta dërgojë një prokurori e pastaj ta bëjë konferencën për shtyp”, tha ai. Haradinaj vlerëson se Qeveria Kurti qëllimisht po i ndalon investimet e mëdha kapitale.

Kontrolloni gjithashtu

Jeffry Hovenier: Nuk i sanksionojmë njerëzit për shkak të veprimtarisë politike, sanksionojmë ata që shkelin ligjin

Jeffry Hovenier: Nuk i sanksionojmë njerëzit për shkak të veprimtarisë politike, sanksionojmë ata që shkelin ligjin

Ambasadori amerikan në Kosovë, Jeff Hovenier ka folur edhe për sanksionet ndaj atyre që bëjnë ...