vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / Haradinaj: Fatmiri, Hasimi, Luani e Shkëlzeni ranë heroikisht në betejë të ashpër, duke mbrojtë atdheun
Haradinaj: Fatmiri, Hasimi, Luani e Shkëlzeni ranë heroikisht në betejë të ashpër, duke mbrojtë atdheun

Haradinaj: Fatmiri, Hasimi, Luani e Shkëlzeni ranë heroikisht në betejë të ashpër, duke mbrojtë atdheun

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj përmes një postimi në rrjetin social i ka kujtuar katër dëshmoret e Dukagjinit në përvjetorin e përjetësisë se tyre. Ai ka thënë se ata u betuan të luftojnë deri në vdekje që shqiptarët të jetojnë të lirë dhe kanë renë heroikisht në betejë të ashpër, duke mbrojtur atdheun.

“Fatmir Nimanaj, Hasim Halilaj, Luan Nimanaj e Shkëlzeni, u betuan të luftojnë deri në vdekje që shqiptarët të jetojnë të lirë. Djemtë tanë më të zotë, ranë heroikisht në betejë të ashpër, duke mbrojtë atdheun. Vepra e tyre është frymëzim për ne dhe na obligon që ta ndërtojmë përditë Kosovën që ata ëndërruan. Pushofshin të qetë në lavdi të përjetshme!”, ka shkruar Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot për t'i shqyrtuar pikat e papërfunduara nga shtatë seancat e lëna në gjysmë

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot për t’i shqyrtuar pikat e papërfunduara nga shtatë seancat e lëna në gjysmë

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot për të mbajtur seancat e lëna në gjysmë, ...