vala – old
vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / Reagim: Aleanca Kosova e Re e konsideron të papranueshëm presionin dhe shantazhet ndaj aktivistëve të saj
Aleanca Kosova e Re

Reagim: Aleanca Kosova e Re e konsideron të papranueshëm presionin dhe shantazhet ndaj aktivistëve të saj

Aleanca Kosova e Re e konsideron të papranueshëm presionin dhe shantazhet ndaj aktivistëve të saj. Do të ishte normale nëse bëhen lëvizje të njerëzve nga një parti në tjetrën, por është e papranueshme që këto lëvizje të nxiten nga shantazhe direkte ( duke premtuar e kërcënuar) nga krerët e lartë të institucioneve. Kosova është tepër e vogël që të rajonizohet sipas interesave të individëve të caktuar. Kjo përveç se është e jashtëligjshme, i shërben edhe ndarjes apo rajonizimit të Kosovës. Aleanca Kosova e Re është parti e gjithë Kosovës dhe parti e të gjitha gjeneratave.

Kontrolloni gjithashtu

DW: Në prag të vazhdimit të dialogut Kosovë-Serbi, presidentët e dy vendeve mbajnë qëndrime të kundërta

DW: Në prag të vazhdimit të dialogut Kosovë-Serbi, presidentët e dy vendeve mbajnë qëndrime të kundërta

Dojçe Welle i ka kushtuar një artikull dialogut i cili do të zhvillohet të dielën ...