Ferati: Kosova ka nevojë për ekip të unitetit në fazën përfundimtare të dialogut me Serbinë

Sadri Ferati: Muri në veri të qytetit të Mitrovicës është i papranueshëm

Muri në veri të qytetit të Mitrovicës është i papranueshëm, ka thënë deputeti nga radhët e LDK-së, Sadri Ferati, duke shtuar se  shqiptarët në këtë rast nuk duhet të tregohen euforikë, pavarësisht mospajtimit me këtë veprim të serbëve të asaj pjese. Kosova duhet të reagojë në mënyrë institucionale sa i përket ndërtimit të murit, pra në këtë rast ligji duhet ta bëjë punën e vet, ka thënë Ferati dhe ka ftuar pozitën dhe opozitën të mos i përçajë ky mur.

Kontrolloni gjithashtu

Deminuesit e forcave të KFOR-it, kanë asgjësuar një sasi të dyshimtë të municionit të zbuluar në Mitrovicën e Jugut

Misioni i KFOR-it, në Kosovë ka ndërhyrë për të asgjësuar në mënyrë të sigurt një …