Kuvendi i Kosoves

Seanca e ardhshme plenare e Kuvendit mbahet me 9 shkurt, me dy interpelanca për kryeministrin Mustafa

Kryesia e Kuvendit të Kosovës, në mbledhjen e sotme, mori vendim  që të enjten, më 9 shkurt, në orën 10:00, të mbahet seanca e ardhshme plenare. Në këtë seancë,  parashihen dy interpelanca për kryeministrin, Isa Mustafa.  Përveç seancës më 9 shkurt, Kryesia ka vendosur që edhe javën e ardhshme të vazhdohet me dy seanca: njëra më 14 shkurt dhe tjetra më 15 shkurt, derisa të shqyrtohen dhe miratohen të gjitha pikat e rendit të ditës.

Kontrolloni gjithashtu

Qytetarët e Malit të Zi u ngritën në protestë duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të reja

Qytetarët e Malit të Zi u ngritën në protestë duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të reja

Përveç kërkesave  për zgjedhje të reja, protestuesit në Podgoricë, shprehën edhe revoltën e tyre edhe …