KEK
Fillimi / Njoftime / Selim Pacolli: Fillojnë punimet për zbatimin e projektit për Parkun e Qytetit që shtrihet nё hapësirë prej 7.5 hektarё
Selim Pacolli: Fillojnë punimet për zbatimin e projektit për Parkun e Qytetit që shtrihet nё hapësirë prej 7.5 hektarё

Selim Pacolli: Fillojnë punimet për zbatimin e projektit për Parkun e Qytetit që shtrihet nё hapësirë prej 7.5 hektarё

Nënkryetari i komunës së Prishtinës, Selim Pacolli për mes një postimi ka bërë të ditur se kanë nisur punimin në realizimin e projektit për Parkun e Qytetit. Sipas tij ky projekt është tepër i vlefshëm për banorët e qendrës së kryeqytetit. “Punët e mira nuk kanë fund! Filluam me punimet për zbatimin e projektit për Parkun e Qytetit që shtrihet nё 7,5 hektarё sipërfaqe dhe ka rёndёsi tё madhe pёr pёrditshmёrinё e banorёve tё zonёs qendёr tё Prishtinёs. Projekti ёshtё konceptuar dhe hartuar nё bashkëpunim me UN Habitatin dhe Universitetin e Prishtinёs dhe parasheh intervenime në ndriçim, shenjëzim, infrastrukturё rrugore, organizim të hapësirës, mirëmbajtje dhe funksione të tjera urbane duke krijuar njё mjedis tё sigurtё pёr tё gjithё. Falёnderojmё tё gjithё qё punuan nё kёtё projekt i cili do tё i jep Parkut njё organizim dhe potencial tё ri”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

FSK: Ushtrimi ushtarak “DEFENDER - Europe 21” dhe Kosova

FSK: Ushtrimi ushtarak “DEFENDER – Europe 21” dhe Kosova

Ushtrimi ushtarak “DEFENDER – Europe 21”  dhe Kosova. Konferenca do të mbahet në ndërtesën e ...