Gaz lotësjellës

Sërish gaz lotsjellës në Kuvend, sërish pauzë

Edhe në përpjekjen e dytë për të vazhduar punimet e seancës së Kuvendit, derisa kryekuvendari Kadri Veseli kishte marrë vendim për largimin nga salla të gjashtë deputetëve të opozitës, sërish  u hodh gaz lotsjellës në Kuvend dhe sërish u dhanë 10 minuta pauzë, me qëllim për të rifilluar  sërish punimet në seancën e cila ka për qëllim që me çdo kusht dhe në çdo rrethanë të vazhdojë procedura për zgjedhjen e kryetarit të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Vedant Patel: Po monitorohet vendosja e artilerisë dhe e forcave serb përgjatë kufirit me Kosovën

Zëvendës-zëdhënësi i Departamentit Amerikan të Shtetit, Vedant Patel, deklaroi  se po monitorohet  vendosja  e forcave …