Shahini: Masat e fundit të qeverisë janë të ekzagjeriuara dhe pa ndonjë plan konkrete në shpëtimin e ekonomisë

Shahini: Mungesa e transparencës për pagat tregon se ka ngecje në dialogun ndërmjet partnerëve ekonomik-social

Duke folur për Ligjin e Pagave dhe mungesës së të dhënave se sa do të jetë koeficienti i pagës, kryetari i Aleancës Kosovare të Bizneseve (AKB), Agim Shahini ka vlerësuar se mungesa e transparencës për pagat tregon se ka ngecje në dialogun ndërmjet partnerëve ekonomik-social. “Është jo transparente dhe kjo tregon se dialogu ndërmjet partnerëve ekonomik-social ka ngecur dhe nuk ekziston, sepse këtu do duhej që të dialogohen dhe të publikohen, dhe të jepen vërejtje të mira apo të këqija. Përderisa kjo mbahet e mbyllur, dhe që tash po na del që kjo është anti-Kushtetues, mendojmë që Qeveria e vendit nuk duhet të marrë vendime për qytetarin pa votën e qytetarit. Ne nuk e kemi llogaritur sa duhet të jetë saktë, por assesi të ulen pagat” ka thënë kryetari i Aleancës Kosovare të Bizneseve, Agim Shahini.

Kontrolloni gjithashtu

Zgjim Hyseni: Kurti nuk do të pranojë një koalicion me PDK-në me një rezultat të ulët të votave

Zgjim Hyseni nga PSD, deklaroi se kryeministri Albin Kurti, edhe gjatë kohës kur ishte në …