KEK
Fillimi / Institucionet / SHOQATA HUMANITARE BAMIRËSE “BEREQETI” NDIHMON 65 FAMILJE NË KOMUNËN E JUNIKUT ME MISH KURBANI

SHOQATA HUMANITARE BAMIRËSE “BEREQETI” NDIHMON 65 FAMILJE NË KOMUNËN E JUNIKUT ME MISH KURBANI

Sot, Shoqata humanitare bamirëse “Bereqeti” ka ndihmuar 65 familje në komunën e Junikut me mish Kurbani, si ndihmë dhe lehtësim në përballje me Pandemie Globale që ka prekur secilin e aq më shumë shtresa të tilla të shoqërisë. Kryetari i Komunës së Junikut Agron Kuçi, Imami i xhamisë së Qokut dhe zyrtar nga Qendra për Punë Sociale, kanë mirëpritur iniciativën solidare të shoqatës humanitare Bereqeti që i ofruan qytetarëve të Junikut. Shpërndarja e ndihmave në Komunën e Junikut bëhet derë më derë që nga shfaqja e pandemisë, si masë preventive dhe shmangie të turmave e kontakteve. Komuna e Junikut falënderon të gjithë shoqatat humanitare që në këtë kohë Pandemie solidarizohen me qytetarët e Komunës së Junikut.

Kontrolloni gjithashtu

Në Deçan bëhet trajnimi i stafit teknik të shkollave, për përdorimin e pompave spërkatëse për dezinfektim të shkollave

Zyrtari nga Drejtoria Komunale e Arsimit në komunën e Deçanit Zeqë Malaj, në bashkëpunim më ...