Vladimir Putin

Shtetet e Bashkuara të Amerikës besojnë se kryetari i Rusisë, Vladimir Putin, ka vendosur ta pushtojë Ukrainën

Shtetet e Bashkuara të Amerikës besojnë se kryetari  i Rusisë, Vladimir Putin, ka vendosur ta pushtojë Ukrainën dhe, këtë lajm  ua ka komunikuar ushtarëve të tij. Shtetet e Bashkuara besojnë që presidenti rus, Vladimir Putin, ua ka komunikuar lajmi  ushtrisë ruse. Amerika pret që pushtimi të fillojë javën e ardhshme, më thonë gjashtë zyrtarë amerikanë dhe perëndimorë, siç u ka thënë Sekretari i Shtetit Antony Blinken.  Zyrtarët amerikanë parashikojnë një fushatë të tmerrshme, të përgjakshme që fillon me dy ditë ose bombardime ajrore dhe luftë elektronike, e përcjellë nga pushtimi, me qëllimin e mundshëm të ndryshimit të regjimit”.

Kontrolloni gjithashtu

Edi

Edi Rama u thotë gazetarëve: Në praninë time nuk do lejoj që të legjitimohet liria e shkeljes së normave etike

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama,  ka paralajmëruar gazetarët se në praninë e tij, nuk do …