Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, pritjet në Merdare janë deri në 2 orë

Shtohen kolonat në hyrje të Kosovës në pikëkalimin kufitar, në Merdare

Arritja e bashkatdhetarëve tanë për pushime dhe vizita  në vendlindje, ka ndikuar që gjatë ditës së sotme të shtohen kolonat në hyrje të Kosovës në pikëkalimin kufitar në Merdare. Sipas një njoftimi të Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, thuhet se deri në orën 10:30 të mëngjesit në këtë pikë kalimi ka pasur kolona të gjata deri në 5 kilometra ku shoferët janë detyruar të presin deri në 7 orë. Ndërkaq qarkullim më i lehtë i veturave është bërë në pikë kalimet e Kosovës me Shqipërinë por jo edhe me Maqedoninë.

Kontrolloni gjithashtu

Besnik Tahiri, mori pjesë në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, ku u diskutua raporti për vëzhgimin e zgjedhjeve në Serbi

Besnik Tahiri: Kur jemi bashkë, gjithçka arrihet, gjithçka është e mundur

Kryetari i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, ka shprehur gëzimin e tij dhe ka …